Kaalikeitto

Suikaloi kaali ja sipuli ja laita kiehumaan liha- ja kasvisliemikuutioin maustettuun veteen.

Paista jauheliha ja mausta esim.

grillausmausteella halutessasi.

Anna kaalin kiehua miedolla lämmöllä tunnin verran ja lisää sitten jauheliha ja kasvissuikaleet joukkoon.

Lisää halutessasi suolaa/soijaa sekä siirappia mausteeksi.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali75g16kcal0.9g2.5g0.1g1.6g
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g40g51kcal6g0g3.6g0g
Sipuli (kuorittu)17g4.5kcal0.2g0.8g0g0.3g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä30g12kcal0.4g2.4g0.1g0.9g
Kasvisliemikuutio, Knorr1.6g4.6kcal0.1g0.2g0.4g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.6g4.6kcal0.1g0.1g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 225g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g0.8g7.2kcal0g0g0.8g0g
Siirappi 2.5g7.5kcal0g1.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana786g215kcal15.4g15.8g10.8g5.6g
Valittu annoskoko393g108kcal7.7g7.9g5.4g2.8g
Annoskoko puolitettuna197g54kcal3.9g4g2.7g1.4g
Arvot/100g100g27kcal2g2g1.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113391