Kaalikeitto

Suikaloi kaali ja sipuli ja laita kiehumaan liha- ja kasvisliemikuutioin maustettuun veteen.

Paista jauheliha ja mausta esim.

grillausmausteella halutessasi.

Anna kaalin kiehua miedolla lämmöllä tunnin verran ja lisää sitten jauheliha ja kasvissuikaleet joukkoon.

Lisää halutessasi suolaa/soijaa sekä siirappia mausteeksi.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali800g169kcal9.6g27.2g1.6g16.8g
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g427g546kcal63.6g0g38.4g0g
Sipuli (kuorittu)176g48kcal2.3g8.4g0.4g3g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä320g131kcal4.5g25.9g1g9.6g
Kasvisliemikuutio, Knorr18g49kcal1.4g1.7g4.2g0.3g
Lihaliemikuutio Maggi18g49kcal1.6g1.2g4g0g
Vesi, vesijohtovesi 2399g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g8.5g77kcal0g0g8.5g0g
Siirappi 27g80kcal0g19.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8384g2299kcal166g168.4g116.2g59.4g
Valittu annoskoko4192g1149kcal83g84.2g58.1g29.7g
Annoskoko puolitettuna2096g575kcal41.5g42.1g29.1g14.9g
Arvot/100g100g27kcal2g2g1.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113391