Kaalikeitto

Suikaloi kaali ja sipuli ja laita kiehumaan liha- ja kasvisliemikuutioin maustettuun veteen.

Paista jauheliha ja mausta esim.

grillausmausteella halutessasi.

Anna kaalin kiehua miedolla lämmöllä tunnin verran ja lisää sitten jauheliha ja kasvissuikaleet joukkoon.

Lisää halutessasi suolaa/soijaa sekä siirappia mausteeksi.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali150g32kcal1.8g5.1g0.3g3.1g
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g80g102kcal11.9g0g7.2g0g
Sipuli (kuorittu)33g8.9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä60g25kcal0.8g4.9g0.2g1.8g
Kasvisliemikuutio, Knorr3.3g9kcal0.3g0.3g0.8g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi3.3g9kcal0.3g0.2g0.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 450g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Siirappi 5g15kcal0g3.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1572g431kcal31g31.6g22g11.2g
Valittu annoskoko786g215kcal15.5g15.8g11g5.6g
Annoskoko puolitettuna393g108kcal7.8g7.9g5.5g2.8g
Arvot/100g100g27kcal2g2g1.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113391