Kaalikeitto

Suikaloi kaali ja sipuli ja laita kiehumaan liha- ja kasvisliemikuutioin maustettuun veteen.

Paista jauheliha ja mausta esim.

grillausmausteella halutessasi.

Anna kaalin kiehua miedolla lämmöllä tunnin verran ja lisää sitten jauheliha ja kasvissuikaleet joukkoon.

Lisää halutessasi suolaa/soijaa sekä siirappia mausteeksi.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali175g37kcal2.1g5.9g0.3g3.7g
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g93g119kcal13.9g0g8.4g0g
Sipuli (kuorittu)39g10kcal0.5g1.8g0.1g0.7g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä70g29kcal1g5.7g0.2g2.1g
Kasvisliemikuutio, Knorr3.8g11kcal0.3g0.4g0.9g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi3.8g11kcal0.3g0.3g0.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 525g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Siirappi 5.8g18kcal0g4.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1834g503kcal36.2g36.8g25.4g13.2g
Valittu annoskoko917g251kcal18.1g18.4g12.7g6.6g
Annoskoko puolitettuna459g126kcal9.1g9.2g6.4g3.3g
Arvot/100g100g27kcal2g2g1.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113391