Janssoninkiusaus

Voitele vuoka.

Laita vuokaan perunasuikaleista n. puolet sekä pilkkomasi sipuli.

Sekoita tasaisesti.

Asettele janssonfileet (ota liemi talteen!!) perunoiden päälle.

Peitä fileet perunasuikaleilla.

Sekoita kermat, janssoninliemet, suola sekä pippuri ja kaada seos tasaisesti vuokaan.

Laita uuniin ja anna hautua niin kauan että neste on poistunut.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasuikale (Apetit)5169g3670kcal82.7g811.5g5.2g0g
Sipuli (kuorittu)596g161kcal7.8g28.6g1.2g10.1g
Janssonfile (Abba), annos 100g795g1113kcal79.5g111.3g35.8g0g
Kuohukerma,valio,2dl795g2704kcal15.9g23.9g278.3g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g2624g1443kcal81.4g168g52.5g0g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)20g143kcal0g0g15.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g18469kcal534.6g2286.6g777.8g20.2g
Valittu annoskoko10000g9235kcal267.3g1143.3g388.9g10.1g
Annoskoko puolitettuna5000g4617kcal133.7g571.7g194.5g5.1g
Arvot/100g100g92kcal2.7g11.4g3.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113411