Janssoninkiusaus

Voitele vuoka.

Laita vuokaan perunasuikaleista n. puolet sekä pilkkomasi sipuli.

Sekoita tasaisesti.

Asettele janssonfileet (ota liemi talteen!!) perunoiden päälle.

Peitä fileet perunasuikaleilla.

Sekoita kermat, janssoninliemet, suola sekä pippuri ja kaada seos tasaisesti vuokaan.

Laita uuniin ja anna hautua niin kauan että neste on poistunut.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasuikale (Apetit)521g370kcal8.3g81.8g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Janssonfile (Abba), annos 100g80g112kcal8g11.2g3.6g0g
Kuohukerma,valio,2dl80g273kcal1.6g2.4g28.1g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g265g146kcal8.2g16.9g5.3g0g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)2g14kcal0g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2016g1861kcal53.8g230.4g78.4g2g
Valittu annoskoko1008g931kcal26.9g115.2g39.2g1g
Annoskoko puolitettuna504g465kcal13.5g57.6g19.6g0.5g
Arvot/100g100g92kcal2.7g11.4g3.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113411