Janssoninkiusaus

Voitele vuoka.

Laita vuokaan perunasuikaleista n. puolet sekä pilkkomasi sipuli.

Sekoita tasaisesti.

Asettele janssonfileet (ota liemi talteen!!) perunoiden päälle.

Peitä fileet perunasuikaleilla.

Sekoita kermat, janssoninliemet, suola sekä pippuri ja kaada seos tasaisesti vuokaan.

Laita uuniin ja anna hautua niin kauan että neste on poistunut.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasuikale (Apetit)586g416kcal9.4g92g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)68g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Janssonfile (Abba), annos 100g90g126kcal9g12.6g4.1g0g
Kuohukerma,valio,2dl90g307kcal1.8g2.7g31.6g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g298g164kcal9.2g19g6g0g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)2.3g16kcal0g0g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2268g2095kcal60.6g259g88.4g2.2g
Valittu annoskoko1134g1047kcal30.3g129.5g44.2g1.1g
Annoskoko puolitettuna567g524kcal15.2g64.8g22.1g0.6g
Arvot/100g100g92kcal2.7g11.4g3.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113411