Janssoninkiusaus

Voitele vuoka.

Laita vuokaan perunasuikaleista n. puolet sekä pilkkomasi sipuli.

Sekoita tasaisesti.

Asettele janssonfileet (ota liemi talteen!!) perunoiden päälle.

Peitä fileet perunasuikaleilla.

Sekoita kermat, janssoninliemet, suola sekä pippuri ja kaada seos tasaisesti vuokaan.

Laita uuniin ja anna hautua niin kauan että neste on poistunut.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasuikale (Apetit)650g462kcal10.4g102g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.1g1.3g
Janssonfile (Abba), annos 100g100g140kcal10g14g4.5g0g
Kuohukerma,valio,2dl100g340kcal2g3g35g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g330g182kcal10.2g21.1g6.6g0g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)2.5g18kcal0g0g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2515g2322kcal67.2g287.4g97.6g2.6g
Valittu annoskoko1258g1161kcal33.6g143.7g48.8g1.3g
Annoskoko puolitettuna629g581kcal16.8g71.9g24.4g0.7g
Arvot/100g100g92kcal2.7g11.4g3.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113411