Janssoninkiusaus

Voitele vuoka.

Laita vuokaan perunasuikaleista n. puolet sekä pilkkomasi sipuli.

Sekoita tasaisesti.

Asettele janssonfileet (ota liemi talteen!!) perunoiden päälle.

Peitä fileet perunasuikaleilla.

Sekoita kermat, janssoninliemet, suola sekä pippuri ja kaada seos tasaisesti vuokaan.

Laita uuniin ja anna hautua niin kauan että neste on poistunut.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasuikale (Apetit)782g555kcal12.5g122.7g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)90g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Janssonfile (Abba), annos 100g120g168kcal12g16.8g5.4g0g
Kuohukerma,valio,2dl120g409kcal2.4g3.6g42.1g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g397g218kcal12.3g25.4g7.9g0g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)3g22kcal0g0g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3024g2792kcal80.8g345.6g117.6g3g
Valittu annoskoko1512g1396kcal40.4g172.8g58.8g1.5g
Annoskoko puolitettuna756g698kcal20.2g86.4g29.4g0.8g
Arvot/100g100g92kcal2.7g11.4g3.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113411