Janssoninkiusaus

Voitele vuoka.

Laita vuokaan perunasuikaleista n. puolet sekä pilkkomasi sipuli.

Sekoita tasaisesti.

Asettele janssonfileet (ota liemi talteen!!) perunoiden päälle.

Peitä fileet perunasuikaleilla.

Sekoita kermat, janssoninliemet, suola sekä pippuri ja kaada seos tasaisesti vuokaan.

Laita uuniin ja anna hautua niin kauan että neste on poistunut.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasuikale (Apetit)912g647kcal14.6g143.2g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)105g28kcal1.4g5.1g0.2g1.8g
Janssonfile (Abba), annos 100g140g196kcal14g19.6g6.3g0g
Kuohukerma,valio,2dl140g477kcal2.8g4.2g49.1g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g463g255kcal14.4g29.6g9.3g0g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)3.5g25kcal0g0g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3528g3258kcal94.4g403.4g137.2g3.6g
Valittu annoskoko1764g1629kcal47.2g201.7g68.6g1.8g
Annoskoko puolitettuna882g815kcal23.6g100.9g34.3g0.9g
Arvot/100g100g92kcal2.7g11.4g3.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113411