Janssoninkiusaus

Voitele vuoka.

Laita vuokaan perunasuikaleista n. puolet sekä pilkkomasi sipuli.

Sekoita tasaisesti.

Asettele janssonfileet (ota liemi talteen!!) perunoiden päälle.

Peitä fileet perunasuikaleilla.

Sekoita kermat, janssoninliemet, suola sekä pippuri ja kaada seos tasaisesti vuokaan.

Laita uuniin ja anna hautua niin kauan että neste on poistunut.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasuikale (Apetit)1042g740kcal16.7g163.6g1g0g
Sipuli (kuorittu)120g33kcal1.6g5.8g0.2g2g
Janssonfile (Abba), annos 100g160g224kcal16g22.4g7.2g0g
Kuohukerma,valio,2dl160g545kcal3.2g4.8g56.1g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g529g291kcal16.4g33.9g10.6g0g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)4g29kcal0g0g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4032g3724kcal107.8g461g156.6g4g
Valittu annoskoko2016g1862kcal53.9g230.5g78.3g2g
Annoskoko puolitettuna1008g931kcal27g115.3g39.2g1g
Arvot/100g100g92kcal2.7g11.4g3.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113411