Janssoninkiusaus

Voitele vuoka.

Laita vuokaan perunasuikaleista n. puolet sekä pilkkomasi sipuli.

Sekoita tasaisesti.

Asettele janssonfileet (ota liemi talteen!!) perunoiden päälle.

Peitä fileet perunasuikaleilla.

Sekoita kermat, janssoninliemet, suola sekä pippuri ja kaada seos tasaisesti vuokaan.

Laita uuniin ja anna hautua niin kauan että neste on poistunut.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasuikale (Apetit)1172g832kcal18.8g184.1g1.2g0g
Sipuli (kuorittu)135g37kcal1.8g6.5g0.3g2.3g
Janssonfile (Abba), annos 100g180g253kcal18g25.3g8.1g0g
Kuohukerma,valio,2dl180g613kcal3.6g5.4g63.1g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g595g327kcal18.5g38.1g11.9g0g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)4.5g33kcal0g0g3.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4536g4189kcal121.4g518.8g176.4g4.6g
Valittu annoskoko2268g2094kcal60.7g259.4g88.2g2.3g
Annoskoko puolitettuna1134g1047kcal30.4g129.7g44.1g1.2g
Arvot/100g100g92kcal2.7g11.4g3.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113411