Janssoninkiusaus

Voitele vuoka.

Laita vuokaan perunasuikaleista n. puolet sekä pilkkomasi sipuli.

Sekoita tasaisesti.

Asettele janssonfileet (ota liemi talteen!!) perunoiden päälle.

Peitä fileet perunasuikaleilla.

Sekoita kermat, janssoninliemet, suola sekä pippuri ja kaada seos tasaisesti vuokaan.

Laita uuniin ja anna hautua niin kauan että neste on poistunut.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasuikale (Apetit)130g93kcal2.1g20.5g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)15g4.1kcal0.2g0.7g0g0.3g
Janssonfile (Abba), annos 100g20g28kcal2g2.8g0.9g0g
Kuohukerma,valio,2dl20g68kcal0.4g0.6g7g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g66g36kcal2.1g4.2g1.3g0g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)0.5g3.6kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana504g466kcal13.6g57.6g19.4g0.6g
Valittu annoskoko252g233kcal6.8g28.8g9.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna126g116kcal3.4g14.4g4.9g0.2g
Arvot/100g100g92kcal2.7g11.4g3.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113411