Janssoninkiusaus

Voitele vuoka.

Laita vuokaan perunasuikaleista n. puolet sekä pilkkomasi sipuli.

Sekoita tasaisesti.

Asettele janssonfileet (ota liemi talteen!!) perunoiden päälle.

Peitä fileet perunasuikaleilla.

Sekoita kermat, janssoninliemet, suola sekä pippuri ja kaada seos tasaisesti vuokaan.

Laita uuniin ja anna hautua niin kauan että neste on poistunut.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasuikale (Apetit)1303g925kcal20.8g204.5g1.3g0g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Janssonfile (Abba), annos 100g200g281kcal20g28.1g9g0g
Kuohukerma,valio,2dl200g681kcal4g6g70.1g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g661g364kcal20.5g42.3g13.2g0g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)5g36kcal0g0g4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5040g4654kcal134.6g576.2g195.8g5.2g
Valittu annoskoko2520g2327kcal67.3g288.1g97.9g2.6g
Annoskoko puolitettuna1260g1164kcal33.7g144.1g49g1.3g
Arvot/100g100g92kcal2.7g11.4g3.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113411