Janssoninkiusaus

Voitele vuoka.

Laita vuokaan perunasuikaleista n. puolet sekä pilkkomasi sipuli.

Sekoita tasaisesti.

Asettele janssonfileet (ota liemi talteen!!) perunoiden päälle.

Peitä fileet perunasuikaleilla.

Sekoita kermat, janssoninliemet, suola sekä pippuri ja kaada seos tasaisesti vuokaan.

Laita uuniin ja anna hautua niin kauan että neste on poistunut.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasuikale (Apetit)1563g1110kcal25g245.4g1.6g0g
Sipuli (kuorittu)180g49kcal2.3g8.7g0.4g3.1g
Janssonfile (Abba), annos 100g241g337kcal24g33.7g10.8g0g
Kuohukerma,valio,2dl241g818kcal4.8g7.2g84.2g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g794g437kcal24.6g50.8g15.9g0g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)6g43kcal0g0g4.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6048g5585kcal161.4g691.6g235.4g6.2g
Valittu annoskoko3024g2793kcal80.7g345.8g117.7g3.1g
Annoskoko puolitettuna1512g1396kcal40.4g172.9g58.9g1.6g
Arvot/100g100g92kcal2.7g11.4g3.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113411