Janssoninkiusaus

Voitele vuoka.

Laita vuokaan perunasuikaleista n. puolet sekä pilkkomasi sipuli.

Sekoita tasaisesti.

Asettele janssonfileet (ota liemi talteen!!) perunoiden päälle.

Peitä fileet perunasuikaleilla.

Sekoita kermat, janssoninliemet, suola sekä pippuri ja kaada seos tasaisesti vuokaan.

Laita uuniin ja anna hautua niin kauan että neste on poistunut.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasuikale (Apetit)1824g1295kcal29.2g286.3g1.8g0g
Sipuli (kuorittu)210g57kcal2.7g10.1g0.4g3.6g
Janssonfile (Abba), annos 100g281g393kcal28.1g39.3g12.6g0g
Kuohukerma,valio,2dl281g954kcal5.6g8.4g98.2g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g926g509kcal28.7g59.3g18.5g0g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)7g51kcal0g0g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7056g6516kcal188.6g806.8g274.2g7.2g
Valittu annoskoko3528g3258kcal94.3g403.4g137.1g3.6g
Annoskoko puolitettuna1764g1629kcal47.2g201.7g68.6g1.8g
Arvot/100g100g92kcal2.7g11.4g3.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113411