Janssoninkiusaus

Voitele vuoka.

Laita vuokaan perunasuikaleista n. puolet sekä pilkkomasi sipuli.

Sekoita tasaisesti.

Asettele janssonfileet (ota liemi talteen!!) perunoiden päälle.

Peitä fileet perunasuikaleilla.

Sekoita kermat, janssoninliemet, suola sekä pippuri ja kaada seos tasaisesti vuokaan.

Laita uuniin ja anna hautua niin kauan että neste on poistunut.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasuikale (Apetit)195g139kcal3.1g30.7g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Janssonfile (Abba), annos 100g30g42kcal3g4.2g1.4g0g
Kuohukerma,valio,2dl30g102kcal0.6g0.9g10.5g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g99g55kcal3.1g6.3g2g0g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)0.8g5.4kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana756g698kcal20.2g86.4g29.4g0.8g
Valittu annoskoko378g349kcal10.1g43.2g14.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna189g175kcal5.1g21.6g7.4g0.2g
Arvot/100g100g92kcal2.7g11.4g3.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113411