Janssoninkiusaus

Voitele vuoka.

Laita vuokaan perunasuikaleista n. puolet sekä pilkkomasi sipuli.

Sekoita tasaisesti.

Asettele janssonfileet (ota liemi talteen!!) perunoiden päälle.

Peitä fileet perunasuikaleilla.

Sekoita kermat, janssoninliemet, suola sekä pippuri ja kaada seos tasaisesti vuokaan.

Laita uuniin ja anna hautua niin kauan että neste on poistunut.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasuikale (Apetit)2084g1480kcal33.3g327.2g2.1g0g
Sipuli (kuorittu)241g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Janssonfile (Abba), annos 100g321g449kcal32.1g44.9g14.4g0g
Kuohukerma,valio,2dl321g1090kcal6.4g9.6g112.2g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g1058g582kcal32.8g67.7g21.2g0g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)8g58kcal0g0g6.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8064g7447kcal215.4g921.8g313.6g8.2g
Valittu annoskoko4032g3723kcal107.7g460.9g156.8g4.1g
Annoskoko puolitettuna2016g1862kcal53.9g230.5g78.4g2.1g
Arvot/100g100g92kcal2.7g11.4g3.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113411