Janssoninkiusaus

Voitele vuoka.

Laita vuokaan perunasuikaleista n. puolet sekä pilkkomasi sipuli.

Sekoita tasaisesti.

Asettele janssonfileet (ota liemi talteen!!) perunoiden päälle.

Peitä fileet perunasuikaleilla.

Sekoita kermat, janssoninliemet, suola sekä pippuri ja kaada seos tasaisesti vuokaan.

Laita uuniin ja anna hautua niin kauan että neste on poistunut.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasuikale (Apetit)2345g1665kcal37.5g368.1g2.3g0g
Sipuli (kuorittu)271g73kcal3.5g13g0.5g4.6g
Janssonfile (Abba), annos 100g361g505kcal36.1g50.5g16.2g0g
Kuohukerma,valio,2dl361g1226kcal7.2g10.8g126.3g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g1190g655kcal36.9g76.2g23.8g0g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)9g65kcal0g0g7.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9072g8377kcal242.4g1037.2g352.6g9.2g
Valittu annoskoko4536g4189kcal121.2g518.6g176.3g4.6g
Annoskoko puolitettuna2268g2094kcal60.6g259.3g88.2g2.3g
Arvot/100g100g92kcal2.7g11.4g3.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113411