Janssoninkiusaus

Voitele vuoka.

Laita vuokaan perunasuikaleista n. puolet sekä pilkkomasi sipuli.

Sekoita tasaisesti.

Asettele janssonfileet (ota liemi talteen!!) perunoiden päälle.

Peitä fileet perunasuikaleilla.

Sekoita kermat, janssoninliemet, suola sekä pippuri ja kaada seos tasaisesti vuokaan.

Laita uuniin ja anna hautua niin kauan että neste on poistunut.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasuikale (Apetit)2600g1846kcal41.6g408.2g2.6g0g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Janssonfile (Abba), annos 100g400g560kcal40g56g18g0g
Kuohukerma,valio,2dl400g1360kcal8g12g140g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g1320g726kcal40.9g84.5g26.4g0g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)10g72kcal0g0g8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10060g9290kcal268.8g1150.2g391.2g10.2g
Valittu annoskoko5030g4645kcal134.4g575.1g195.6g5.1g
Annoskoko puolitettuna2515g2323kcal67.2g287.6g97.8g2.6g
Arvot/100g100g92kcal2.7g11.4g3.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113411