Janssoninkiusaus

Voitele vuoka.

Laita vuokaan perunasuikaleista n. puolet sekä pilkkomasi sipuli.

Sekoita tasaisesti.

Asettele janssonfileet (ota liemi talteen!!) perunoiden päälle.

Peitä fileet perunasuikaleilla.

Sekoita kermat, janssoninliemet, suola sekä pippuri ja kaada seos tasaisesti vuokaan.

Laita uuniin ja anna hautua niin kauan että neste on poistunut.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasuikale (Apetit)261g185kcal4.2g40.9g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Janssonfile (Abba), annos 100g40g56kcal4g5.6g1.8g0g
Kuohukerma,valio,2dl40g136kcal0.8g1.2g14g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g132g73kcal4.1g8.5g2.6g0g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)1g7.2kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1008g931kcal27g115.2g39.2g1g
Valittu annoskoko504g465kcal13.5g57.6g19.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna252g233kcal6.8g28.8g9.8g0.3g
Arvot/100g100g92kcal2.7g11.4g3.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113411