Janssoninkiusaus

Voitele vuoka.

Laita vuokaan perunasuikaleista n. puolet sekä pilkkomasi sipuli.

Sekoita tasaisesti.

Asettele janssonfileet (ota liemi talteen!!) perunoiden päälle.

Peitä fileet perunasuikaleilla.

Sekoita kermat, janssoninliemet, suola sekä pippuri ja kaada seos tasaisesti vuokaan.

Laita uuniin ja anna hautua niin kauan että neste on poistunut.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasuikale (Apetit)2605g1850kcal41.7g409g2.6g0g
Sipuli (kuorittu)301g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Janssonfile (Abba), annos 100g401g561kcal40.1g56.1g18g0g
Kuohukerma,valio,2dl401g1363kcal8g12g140.3g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g1323g727kcal41g84.6g26.5g0g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)10g72kcal0g0g8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10080g9308kcal269.4g1152.2g392g10.2g
Valittu annoskoko5040g4654kcal134.7g576.1g196g5.1g
Annoskoko puolitettuna2520g2327kcal67.4g288.1g98g2.6g
Arvot/100g100g92kcal2.7g11.4g3.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113411