Janssoninkiusaus

Voitele vuoka.

Laita vuokaan perunasuikaleista n. puolet sekä pilkkomasi sipuli.

Sekoita tasaisesti.

Asettele janssonfileet (ota liemi talteen!!) perunoiden päälle.

Peitä fileet perunasuikaleilla.

Sekoita kermat, janssoninliemet, suola sekä pippuri ja kaada seos tasaisesti vuokaan.

Laita uuniin ja anna hautua niin kauan että neste on poistunut.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasuikale (Apetit)325g231kcal5.2g51g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Janssonfile (Abba), annos 100g50g70kcal5g7g2.3g0g
Kuohukerma,valio,2dl50g170kcal1g1.5g17.5g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g165g91kcal5.1g10.6g3.3g0g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)1.3g9kcal0g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1258g1161kcal33.6g143.8g49g1.2g
Valittu annoskoko629g581kcal16.8g71.9g24.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna314g290kcal8.4g36g12.3g0.3g
Arvot/100g100g92kcal2.7g11.4g3.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113411