Janssoninkiusaus

Voitele vuoka.

Laita vuokaan perunasuikaleista n. puolet sekä pilkkomasi sipuli.

Sekoita tasaisesti.

Asettele janssonfileet (ota liemi talteen!!) perunoiden päälle.

Peitä fileet perunasuikaleilla.

Sekoita kermat, janssoninliemet, suola sekä pippuri ja kaada seos tasaisesti vuokaan.

Laita uuniin ja anna hautua niin kauan että neste on poistunut.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasuikale (Apetit)391g278kcal6.3g61.4g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Janssonfile (Abba), annos 100g60g84kcal6g8.4g2.7g0g
Kuohukerma,valio,2dl60g204kcal1.2g1.8g21g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g198g109kcal6.2g12.7g4g0g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)1.5g11kcal0g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1512g1396kcal40.6g173g58.8g1.6g
Valittu annoskoko756g698kcal20.3g86.5g29.4g0.8g
Annoskoko puolitettuna378g349kcal10.2g43.3g14.7g0.4g
Arvot/100g100g92kcal2.7g11.4g3.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113411