Janssoninkiusaus

Voitele vuoka.

Laita vuokaan perunasuikaleista n. puolet sekä pilkkomasi sipuli.

Sekoita tasaisesti.

Asettele janssonfileet (ota liemi talteen!!) perunoiden päälle.

Peitä fileet perunasuikaleilla.

Sekoita kermat, janssoninliemet, suola sekä pippuri ja kaada seos tasaisesti vuokaan.

Laita uuniin ja anna hautua niin kauan että neste on poistunut.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasuikale (Apetit)456g324kcal7.3g71.6g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)53g14kcal0.7g2.5g0.1g0.9g
Janssonfile (Abba), annos 100g70g98kcal7g9.8g3.2g0g
Kuohukerma,valio,2dl70g239kcal1.4g2.1g24.5g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g232g127kcal7.2g14.8g4.6g0g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)1.8g13kcal0g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1764g1629kcal47.2g201.6g68.6g1.8g
Valittu annoskoko882g815kcal23.6g100.8g34.3g0.9g
Annoskoko puolitettuna441g407kcal11.8g50.4g17.2g0.5g
Arvot/100g100g92kcal2.7g11.4g3.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113411