Kesäkurpitsaohukaiset

1 kesäkurpitsa raastettuna (n. 8 dl)
4 rkl vehnäjauhoja
2 kananmunaa
2 valkosipulinkynttä
1 sipuli
1 dl persiljaa
1 dl juustoraastetta
suolaa
vastajauhettua mustapippuria
Paistamiseen rypsiöljyä
Sekoita ohukaisainekset tasaiseksi taikinaksi.

Kuumenna ohukaispannu ja laita jokaiseen syvennykseen öljyä.

Nosta joka syvennykseen ohukaistaikinaa.

Paista kunnes ohukainen on kauniin ruskea ja käännä se. Paista ohukainen kauniin ruskeaksi myös toiselta puolelta.

Annoksesta tulee n. 12 kpl

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Anusa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 602g109kcal3.4g15g2.4g4.2g
Vehnäjauho puolikarkea 60g207kcal6.1g42.1g0.7g2.1g
Kananmuna kuoreton 166g236kcal20.7g0.5g17g0g
Raejuusto, maustamaton 2 % (Arla) 200 g purkki150g135kcal22.6g3.8g3g0g
Sipuli kuivattu 15g41kcal1.6g5.3g0.2g5.3g
Rypsiöljy 15g133kcal0g0g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2016g1721kcal108.8g133.4g76.6g23.2g
Valittu annoskoko1008g861kcal54.4g66.7g38.3g11.6g
Annoskoko puolitettuna504g430kcal27.2g33.4g19.2g5.8g
Arvot/100g100g85kcal5.4g6.6g3.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113470