Kesäkurpitsaohukaiset

1 kesäkurpitsa raastettuna (n. 8 dl)
4 rkl vehnäjauhoja
2 kananmunaa
2 valkosipulinkynttä
1 sipuli
1 dl persiljaa
1 dl juustoraastetta
suolaa
vastajauhettua mustapippuria
Paistamiseen rypsiöljyä
Sekoita ohukaisainekset tasaiseksi taikinaksi.

Kuumenna ohukaispannu ja laita jokaiseen syvennykseen öljyä.

Nosta joka syvennykseen ohukaistaikinaa.

Paista kunnes ohukainen on kauniin ruskea ja käännä se. Paista ohukainen kauniin ruskeaksi myös toiselta puolelta.

Annoksesta tulee n. 12 kpl

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Anusa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 702g127kcal3.9g17.6g2.8g4.9g
Vehnäjauho puolikarkea 70g241kcal7.2g49.1g0.8g2.5g
Kananmuna kuoreton 193g275kcal24.1g0.6g19.8g0g
Raejuusto, maustamaton 2 % (Arla) 200 g purkki176g158kcal26.3g4.4g3.5g0g
Sipuli kuivattu 18g48kcal1.8g6.2g0.3g6.1g
Rypsiöljy 18g155kcal0g0g17.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2352g2008kcal126.6g155.8g89.6g27g
Valittu annoskoko1176g1004kcal63.3g77.9g44.8g13.5g
Annoskoko puolitettuna588g502kcal31.7g39g22.4g6.8g
Arvot/100g100g85kcal5.4g6.6g3.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113470