Kesäkurpitsaohukaiset

1 kesäkurpitsa raastettuna (n. 8 dl)
4 rkl vehnäjauhoja
2 kananmunaa
2 valkosipulinkynttä
1 sipuli
1 dl persiljaa
1 dl juustoraastetta
suolaa
vastajauhettua mustapippuria
Paistamiseen rypsiöljyä
Sekoita ohukaisainekset tasaiseksi taikinaksi.

Kuumenna ohukaispannu ja laita jokaiseen syvennykseen öljyä.

Nosta joka syvennykseen ohukaistaikinaa.

Paista kunnes ohukainen on kauniin ruskea ja käännä se. Paista ohukainen kauniin ruskeaksi myös toiselta puolelta.

Annoksesta tulee n. 12 kpl

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Anusa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 903g163kcal5.1g22.6g3.6g6.3g
Vehnäjauho puolikarkea 90g310kcal9.2g63.2g1.1g3.2g
Kananmuna kuoreton 248g354kcal31g0.7g25.4g0g
Raejuusto, maustamaton 2 % (Arla) 200 g purkki226g203kcal33.9g5.6g4.5g0g
Sipuli kuivattu 23g61kcal2.4g7.9g0.4g7.9g
Rypsiöljy 23g200kcal0g0g22.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3024g2582kcal163.2g200g115.2g34.8g
Valittu annoskoko1512g1291kcal81.6g100g57.6g17.4g
Annoskoko puolitettuna756g645kcal40.8g50g28.8g8.7g
Arvot/100g100g85kcal5.4g6.6g3.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113470