Kesäkurpitsaohukaiset

1 kesäkurpitsa raastettuna (n. 8 dl)
4 rkl vehnäjauhoja
2 kananmunaa
2 valkosipulinkynttä
1 sipuli
1 dl persiljaa
1 dl juustoraastetta
suolaa
vastajauhettua mustapippuria
Paistamiseen rypsiöljyä
Sekoita ohukaisainekset tasaiseksi taikinaksi.

Kuumenna ohukaispannu ja laita jokaiseen syvennykseen öljyä.

Nosta joka syvennykseen ohukaistaikinaa.

Paista kunnes ohukainen on kauniin ruskea ja käännä se. Paista ohukainen kauniin ruskeaksi myös toiselta puolelta.

Annoksesta tulee n. 12 kpl

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Anusa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 100g18kcal0.6g2.5g0.4g0.7g
Vehnäjauho puolikarkea 10g34kcal1g7g0.1g0.4g
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Raejuusto, maustamaton 2 % (Arla) 200 g purkki25g23kcal3.8g0.6g0.5g0g
Sipuli kuivattu 2.5g6.8kcal0.3g0.9g0g0.9g
Rypsiöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana336g287kcal18.2g22.2g12.6g4g
Valittu annoskoko168g143kcal9.1g11.1g6.3g2g
Annoskoko puolitettuna84g72kcal4.6g5.6g3.2g1g
Arvot/100g100g85kcal5.4g6.6g3.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113470