Kesäkurpitsaohukaiset

1 kesäkurpitsa raastettuna (n. 8 dl)
4 rkl vehnäjauhoja
2 kananmunaa
2 valkosipulinkynttä
1 sipuli
1 dl persiljaa
1 dl juustoraastetta
suolaa
vastajauhettua mustapippuria
Paistamiseen rypsiöljyä
Sekoita ohukaisainekset tasaiseksi taikinaksi.

Kuumenna ohukaispannu ja laita jokaiseen syvennykseen öljyä.

Nosta joka syvennykseen ohukaistaikinaa.

Paista kunnes ohukainen on kauniin ruskea ja käännä se. Paista ohukainen kauniin ruskeaksi myös toiselta puolelta.

Annoksesta tulee n. 12 kpl

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Anusa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1003g181kcal5.6g25.1g4g7g
Vehnäjauho puolikarkea 100g344kcal10.2g70.2g1.2g3.5g
Kananmuna kuoreton 276g394kcal34.5g0.8g28.3g0g
Raejuusto, maustamaton 2 % (Arla) 200 g purkki251g226kcal37.6g6.3g5g0g
Sipuli kuivattu 25g68kcal2.6g8.8g0.4g8.8g
Rypsiöljy 25g222kcal0g0g25.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3360g2868kcal181g222.4g128g38.6g
Valittu annoskoko1680g1434kcal90.5g111.2g64g19.3g
Annoskoko puolitettuna840g717kcal45.3g55.6g32g9.7g
Arvot/100g100g85kcal5.4g6.6g3.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113470