Kesäkurpitsaohukaiset

1 kesäkurpitsa raastettuna (n. 8 dl)
4 rkl vehnäjauhoja
2 kananmunaa
2 valkosipulinkynttä
1 sipuli
1 dl persiljaa
1 dl juustoraastetta
suolaa
vastajauhettua mustapippuria
Paistamiseen rypsiöljyä
Sekoita ohukaisainekset tasaiseksi taikinaksi.

Kuumenna ohukaispannu ja laita jokaiseen syvennykseen öljyä.

Nosta joka syvennykseen ohukaistaikinaa.

Paista kunnes ohukainen on kauniin ruskea ja käännä se. Paista ohukainen kauniin ruskeaksi myös toiselta puolelta.

Annoksesta tulee n. 12 kpl

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Anusa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 201g36kcal1.1g5g0.8g1.4g
Vehnäjauho puolikarkea 20g69kcal2g14g0.2g0.7g
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.7g0g
Raejuusto, maustamaton 2 % (Arla) 200 g purkki50g45kcal7.5g1.3g1g0g
Sipuli kuivattu 5g14kcal0.5g1.8g0.1g1.8g
Rypsiöljy 5g44kcal0g0g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana672g573kcal36g44.6g25.6g7.8g
Valittu annoskoko336g287kcal18g22.3g12.8g3.9g
Annoskoko puolitettuna168g143kcal9g11.2g6.4g2g
Arvot/100g100g85kcal5.4g6.6g3.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113470