Kesäkurpitsaohukaiset

1 kesäkurpitsa raastettuna (n. 8 dl)
4 rkl vehnäjauhoja
2 kananmunaa
2 valkosipulinkynttä
1 sipuli
1 dl persiljaa
1 dl juustoraastetta
suolaa
vastajauhettua mustapippuria
Paistamiseen rypsiöljyä
Sekoita ohukaisainekset tasaiseksi taikinaksi.

Kuumenna ohukaispannu ja laita jokaiseen syvennykseen öljyä.

Nosta joka syvennykseen ohukaistaikinaa.

Paista kunnes ohukainen on kauniin ruskea ja käännä se. Paista ohukainen kauniin ruskeaksi myös toiselta puolelta.

Annoksesta tulee n. 12 kpl

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Anusa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 301g54kcal1.7g7.5g1.2g2.1g
Vehnäjauho puolikarkea 30g103kcal3.1g21.1g0.4g1.1g
Kananmuna kuoreton 83g118kcal10.3g0.2g8.5g0g
Raejuusto, maustamaton 2 % (Arla) 200 g purkki75g68kcal11.3g1.9g1.5g0g
Sipuli kuivattu 7.5g21kcal0.8g2.6g0.1g2.6g
Rypsiöljy 7.5g67kcal0g0g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1008g860kcal54.4g66.6g38.4g11.6g
Valittu annoskoko504g430kcal27.2g33.3g19.2g5.8g
Annoskoko puolitettuna252g215kcal13.6g16.7g9.6g2.9g
Arvot/100g100g85kcal5.4g6.6g3.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113470