Kesäkurpitsaohukaiset

1 kesäkurpitsa raastettuna (n. 8 dl)
4 rkl vehnäjauhoja
2 kananmunaa
2 valkosipulinkynttä
1 sipuli
1 dl persiljaa
1 dl juustoraastetta
suolaa
vastajauhettua mustapippuria
Paistamiseen rypsiöljyä
Sekoita ohukaisainekset tasaiseksi taikinaksi.

Kuumenna ohukaispannu ja laita jokaiseen syvennykseen öljyä.

Nosta joka syvennykseen ohukaistaikinaa.

Paista kunnes ohukainen on kauniin ruskea ja käännä se. Paista ohukainen kauniin ruskeaksi myös toiselta puolelta.

Annoksesta tulee n. 12 kpl

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Anusa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 502g91kcal2.8g12.5g2g3.5g
Vehnäjauho puolikarkea 50g172kcal5.1g35.1g0.6g1.8g
Kananmuna kuoreton 138g197kcal17.2g0.4g14.1g0g
Raejuusto, maustamaton 2 % (Arla) 200 g purkki125g113kcal18.8g3.1g2.5g0g
Sipuli kuivattu 13g34kcal1.3g4.4g0.2g4.4g
Rypsiöljy 13g111kcal0g0g12.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1680g1434kcal90.4g111g63.8g19.4g
Valittu annoskoko840g717kcal45.2g55.5g31.9g9.7g
Annoskoko puolitettuna420g359kcal22.6g27.8g16g4.9g
Arvot/100g100g85kcal5.4g6.6g3.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113470