Kekin possupata

Ruskista possunlihat florassa.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Lisää sipulit, currytahna, sienet ja ananasmurska.

Seikoita joukkoon 1-2 rkl vehnäjauhoja.

Sekoita hyvin.

Lisää 2dl vettä ja loraus fondya tai tms. Kaada joukkoon 1dl 5% fraichea.

Hauduta uunissa tai levyllä 25 min. Lisää joukkoon kookosmaito ja kuumenna vielä 5 min. Tarjoa esim.

riisin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Kekki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale (maustamaton)500g800kcal95g0g45g0g
Sipuli 125g38kcal1.6g6g0.3g2.1g
Curry Paste red, Aroy-D19g19kcal0.7g2.6g0.6g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g6.3g6.5kcal0.5g1g0g0.1g
Herkkusieni säilyke 100g17kcal2.1g0.2g0.3g2.4g
Ananasmurska ananasmehussa Rainbow125g63kcal0.5g15g0.1g0g
Flora culinesse6.3g46kcal0g0g5.1g0g
Fraiche 5% Valio125g113kcal5g9.5g6.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 19g64kcal1.9g13.1g0.2g0.7g
Kookosmaito 100g208kcal2g2.8g21.3g0.5g
Vesi250g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2750g2749kcal218.6g100.4g158.4g11.6g
Valittu annoskoko1375g1375kcal109.3g50.2g79.2g5.8g
Annoskoko puolitettuna688g687kcal54.7g25.1g39.6g2.9g
Arvot/100g100g100kcal7.9g3.7g5.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113586