Kekin possupata

Ruskista possunlihat florassa.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Lisää sipulit, currytahna, sienet ja ananasmurska.

Seikoita joukkoon 1-2 rkl vehnäjauhoja.

Sekoita hyvin.

Lisää 2dl vettä ja loraus fondya tai tms. Kaada joukkoon 1dl 5% fraichea.

Hauduta uunissa tai levyllä 25 min. Lisää joukkoon kookosmaito ja kuumenna vielä 5 min. Tarjoa esim.

riisin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Kekki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale (maustamaton)600g960kcal114g0g54g0g
Sipuli 150g45kcal1.9g7.2g0.3g2.6g
Curry Paste red, Aroy-D23g23kcal0.9g3.2g0.8g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g7.5g7.8kcal0.6g1.2g0g0.2g
Herkkusieni säilyke 120g20kcal2.5g0.2g0.4g2.9g
Ananasmurska ananasmehussa Rainbow150g75kcal0.6g18g0.2g0g
Flora culinesse7.5g56kcal0g0g6.2g0g
Fraiche 5% Valio150g135kcal6g11.4g7.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 23g77kcal2.3g15.8g0.3g0.8g
Kookosmaito 120g250kcal2.4g3.4g25.6g0.6g
Vesi300g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3300g3299kcal262.4g120.8g190.6g14.2g
Valittu annoskoko1650g1649kcal131.2g60.4g95.3g7.1g
Annoskoko puolitettuna825g825kcal65.6g30.2g47.7g3.6g
Arvot/100g100g100kcal8g3.7g5.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113586