Kekin possupata

Ruskista possunlihat florassa.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Lisää sipulit, currytahna, sienet ja ananasmurska.

Seikoita joukkoon 1-2 rkl vehnäjauhoja.

Sekoita hyvin.

Lisää 2dl vettä ja loraus fondya tai tms. Kaada joukkoon 1dl 5% fraichea.

Hauduta uunissa tai levyllä 25 min. Lisää joukkoon kookosmaito ja kuumenna vielä 5 min. Tarjoa esim.

riisin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Kekki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale (maustamaton)800g1280kcal152g0g72g0g
Sipuli 200g61kcal2.5g9.6g0.4g3.4g
Curry Paste red, Aroy-D30g31kcal1.2g4.2g1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g10g10kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Herkkusieni säilyke 160g27kcal3.4g0.3g0.5g3.8g
Ananasmurska ananasmehussa Rainbow200g100kcal0.8g24g0.2g0g
Flora culinesse10g74kcal0g0g8.2g0g
Fraiche 5% Valio200g180kcal8g15.2g10g0g
Vehnäjauho puolikarkea 30g103kcal3.1g21g0.4g1.1g
Kookosmaito 160g333kcal3.2g4.5g34.1g0.8g
Vesi400g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4400g4398kcal350g160.8g253.8g18.6g
Valittu annoskoko2200g2199kcal175g80.4g126.9g9.3g
Annoskoko puolitettuna1100g1100kcal87.5g40.2g63.5g4.7g
Arvot/100g100g100kcal8g3.7g5.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113586