Kekin possupata

Ruskista possunlihat florassa.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Lisää sipulit, currytahna, sienet ja ananasmurska.

Seikoita joukkoon 1-2 rkl vehnäjauhoja.

Sekoita hyvin.

Lisää 2dl vettä ja loraus fondya tai tms. Kaada joukkoon 1dl 5% fraichea.

Hauduta uunissa tai levyllä 25 min. Lisää joukkoon kookosmaito ja kuumenna vielä 5 min. Tarjoa esim.

riisin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Kekki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale (maustamaton)900g1440kcal171g0g81g0g
Sipuli 225g68kcal2.8g10.8g0.5g3.8g
Curry Paste red, Aroy-D34g35kcal1.3g4.7g1.2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g11g12kcal0.9g1.8g0.1g0.2g
Herkkusieni säilyke 180g31kcal3.8g0.4g0.5g4.3g
Ananasmurska ananasmehussa Rainbow225g113kcal0.9g27g0.2g0g
Flora culinesse11g83kcal0g0g9.2g0g
Fraiche 5% Valio225g203kcal9g17.1g11.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 34g116kcal3.4g23.6g0.4g1.2g
Kookosmaito 180g375kcal3.6g5.1g38.4g0.9g
Vesi450g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4950g4948kcal393.4g181g285.6g20.8g
Valittu annoskoko2475g2474kcal196.7g90.5g142.8g10.4g
Annoskoko puolitettuna1238g1237kcal98.4g45.3g71.4g5.2g
Arvot/100g100g100kcal7.9g3.7g5.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113586