Kekin possupata

Ruskista possunlihat florassa.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Lisää sipulit, currytahna, sienet ja ananasmurska.

Seikoita joukkoon 1-2 rkl vehnäjauhoja.

Sekoita hyvin.

Lisää 2dl vettä ja loraus fondya tai tms. Kaada joukkoon 1dl 5% fraichea.

Hauduta uunissa tai levyllä 25 min. Lisää joukkoon kookosmaito ja kuumenna vielä 5 min. Tarjoa esim.

riisin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Kekki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale (maustamaton)100g160kcal19g0g9g0g
Sipuli 25g7.6kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Curry Paste red, Aroy-D3.8g3.9kcal0.1g0.5g0.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.3g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Herkkusieni säilyke 20g3.4kcal0.4g0g0.1g0.5g
Ananasmurska ananasmehussa Rainbow25g13kcal0.1g3g0g0g
Flora culinesse1.3g9kcal0g0g1g0g
Fraiche 5% Valio25g23kcal1g1.9g1.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.8g13kcal0.4g2.6g0g0.1g
Kookosmaito 20g42kcal0.4g0.6g4.3g0.1g
Vesi50g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana550g550kcal43.6g20g31.8g2.2g
Valittu annoskoko275g275kcal21.8g10g15.9g1.1g
Annoskoko puolitettuna138g138kcal10.9g5g8g0.6g
Arvot/100g100g100kcal7.9g3.6g5.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113586