Kekin possupata

Ruskista possunlihat florassa.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Lisää sipulit, currytahna, sienet ja ananasmurska.

Seikoita joukkoon 1-2 rkl vehnäjauhoja.

Sekoita hyvin.

Lisää 2dl vettä ja loraus fondya tai tms. Kaada joukkoon 1dl 5% fraichea.

Hauduta uunissa tai levyllä 25 min. Lisää joukkoon kookosmaito ja kuumenna vielä 5 min. Tarjoa esim.

riisin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Kekki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale (maustamaton)1000g1600kcal190g0g90g0g
Sipuli 250g76kcal3.1g12g0.5g4.3g
Curry Paste red, Aroy-D38g39kcal1.5g5.3g1.3g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g13g13kcal1g2g0.1g0.3g
Herkkusieni säilyke 200g34kcal4.2g0.4g0.6g4.8g
Ananasmurska ananasmehussa Rainbow250g125kcal1g30g0.3g0g
Flora culinesse13g93kcal0g0g10.3g0g
Fraiche 5% Valio250g225kcal10g19g12.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 38g129kcal3.8g26.3g0.5g1.3g
Kookosmaito 200g417kcal4g5.6g42.7g1g
Vesi500g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5500g5498kcal437.2g201.2g317.6g23.4g
Valittu annoskoko2750g2749kcal218.6g100.6g158.8g11.7g
Annoskoko puolitettuna1375g1374kcal109.3g50.3g79.4g5.9g
Arvot/100g100g100kcal7.9g3.7g5.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113586