Kekin possupata

Ruskista possunlihat florassa.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Lisää sipulit, currytahna, sienet ja ananasmurska.

Seikoita joukkoon 1-2 rkl vehnäjauhoja.

Sekoita hyvin.

Lisää 2dl vettä ja loraus fondya tai tms. Kaada joukkoon 1dl 5% fraichea.

Hauduta uunissa tai levyllä 25 min. Lisää joukkoon kookosmaito ja kuumenna vielä 5 min. Tarjoa esim.

riisin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Kekki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale (maustamaton)200g320kcal38g0g18g0g
Sipuli 50g15kcal0.6g2.4g0.1g0.9g
Curry Paste red, Aroy-D7.5g7.7kcal0.3g1.1g0.3g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.5g2.6kcal0.2g0.4g0g0.1g
Herkkusieni säilyke 40g6.8kcal0.8g0.1g0.1g1g
Ananasmurska ananasmehussa Rainbow50g25kcal0.2g6g0.1g0g
Flora culinesse2.5g19kcal0g0g2.1g0g
Fraiche 5% Valio50g45kcal2g3.8g2.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 7.5g26kcal0.8g5.3g0.1g0.3g
Kookosmaito 40g83kcal0.8g1.1g8.5g0.2g
Vesi100g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1100g1099kcal87.4g40.4g63.6g5g
Valittu annoskoko550g550kcal43.7g20.2g31.8g2.5g
Annoskoko puolitettuna275g275kcal21.9g10.1g15.9g1.3g
Arvot/100g100g100kcal7.9g3.7g5.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113586