Kekin possupata

Ruskista possunlihat florassa.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Lisää sipulit, currytahna, sienet ja ananasmurska.

Seikoita joukkoon 1-2 rkl vehnäjauhoja.

Sekoita hyvin.

Lisää 2dl vettä ja loraus fondya tai tms. Kaada joukkoon 1dl 5% fraichea.

Hauduta uunissa tai levyllä 25 min. Lisää joukkoon kookosmaito ja kuumenna vielä 5 min. Tarjoa esim.

riisin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Kekki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale (maustamaton)300g480kcal57g0g27g0g
Sipuli 75g23kcal0.9g3.6g0.2g1.3g
Curry Paste red, Aroy-D11g12kcal0.4g1.6g0.4g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.8g3.9kcal0.3g0.6g0g0.1g
Herkkusieni säilyke 60g10kcal1.3g0.1g0.2g1.4g
Ananasmurska ananasmehussa Rainbow75g38kcal0.3g9g0.1g0g
Flora culinesse3.8g28kcal0g0g3.1g0g
Fraiche 5% Valio75g68kcal3g5.7g3.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 11g39kcal1.1g7.9g0.1g0.4g
Kookosmaito 60g125kcal1.2g1.7g12.8g0.3g
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1650g1650kcal131g60.4g95.4g7g
Valittu annoskoko825g825kcal65.5g30.2g47.7g3.5g
Annoskoko puolitettuna413g412kcal32.8g15.1g23.9g1.8g
Arvot/100g100g100kcal7.9g3.7g5.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113586