Parsakaali-juustokeitto

Kuullota sipulisilppua voissa kattilan pohjalla.

Lisää paloiteltu parsakaali, vesi, juusto, ruokakerma ja liemikuutio.

Mausta Välimeren yrttisekoituksella ja rouhi sekaan viisipippuria.

Anna kiehua noin 10 minuuttia.

Ota kattila liedeltä ja surauta sileäksi sauvavatkaimella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 347 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 400g140kcal18.5g7.8g1.2g10g
Sipuli 60g18kcal0.8g2.9g0.1g1g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g125g150kcal4.3g4.5g12.5g0g
Lihaliemivalmiste, EuroShopper, 11g/kuutio5.5g14kcal0.9g0.2g1g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g40g112kcal7.6g0g8.8g0g
Voi 10g73kcal0.1g0g8.1g0g
Vesi400g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2081g1013kcal64.4g30.8g63.4g22g
Valittu annoskoko1041g506kcal32.2g15.4g31.7g11g
Annoskoko puolitettuna520g253kcal16.1g7.7g15.9g5.5g
Arvot/100g100g49kcal3.1g1.5g3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114169