Parsakaali-juustokeitto

Kuullota sipulisilppua voissa kattilan pohjalla.

Lisää paloiteltu parsakaali, vesi, juusto, ruokakerma ja liemikuutio.

Mausta Välimeren yrttisekoituksella ja rouhi sekaan viisipippuria.

Anna kiehua noin 10 minuuttia.

Ota kattila liedeltä ja surauta sileäksi sauvavatkaimella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 347 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 467g164kcal21.6g9.1g1.4g11.7g
Sipuli 70g21kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g146g175kcal5g5.3g14.6g0g
Lihaliemivalmiste, EuroShopper, 11g/kuutio6.4g16kcal1.1g0.2g1.2g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g47g131kcal8.9g0g10.3g0g
Voi 12g85kcal0.1g0g9.5g0g
Vesi467g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2429g1182kcal75.2g36g74.2g25.8g
Valittu annoskoko1215g591kcal37.6g18g37.1g12.9g
Annoskoko puolitettuna607g296kcal18.8g9g18.6g6.5g
Arvot/100g100g49kcal3.1g1.5g3.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114169