Parsakaali-juustokeitto

Kuullota sipulisilppua voissa kattilan pohjalla.

Lisää paloiteltu parsakaali, vesi, juusto, ruokakerma ja liemikuutio.

Mausta Välimeren yrttisekoituksella ja rouhi sekaan viisipippuria.

Anna kiehua noin 10 minuuttia.

Ota kattila liedeltä ja surauta sileäksi sauvavatkaimella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 347 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 534g187kcal24.7g10.4g1.6g13.3g
Sipuli 80g24kcal1g3.8g0.2g1.4g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g167g200kcal5.7g6g16.7g0g
Lihaliemivalmiste, EuroShopper, 11g/kuutio7.3g18kcal1.2g0.2g1.4g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g53g149kcal10.1g0g11.7g0g
Voi 13g97kcal0.2g0.1g10.8g0g
Vesi534g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2776g1351kcal85.8g41g84.8g29.4g
Valittu annoskoko1388g676kcal42.9g20.5g42.4g14.7g
Annoskoko puolitettuna694g338kcal21.5g10.3g21.2g7.4g
Arvot/100g100g49kcal3.1g1.5g3.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114169