Parsakaali-juustokeitto

Kuullota sipulisilppua voissa kattilan pohjalla.

Lisää paloiteltu parsakaali, vesi, juusto, ruokakerma ja liemikuutio.

Mausta Välimeren yrttisekoituksella ja rouhi sekaan viisipippuria.

Anna kiehua noin 10 minuuttia.

Ota kattila liedeltä ja surauta sileäksi sauvavatkaimella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 347 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 600g211kcal27.7g11.7g1.8g15g
Sipuli 90g27kcal1.1g4.3g0.2g1.5g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g188g225kcal6.4g6.8g18.8g0g
Lihaliemivalmiste, EuroShopper, 11g/kuutio8.3g20kcal1.4g0.3g1.6g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g60g168kcal11.4g0g13.2g0g
Voi 15g109kcal0.2g0.1g12.2g0g
Vesi600g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3123g1520kcal96.4g46.4g95.6g33g
Valittu annoskoko1562g760kcal48.2g23.2g47.8g16.5g
Annoskoko puolitettuna781g380kcal24.1g11.6g23.9g8.3g
Arvot/100g100g49kcal3.1g1.5g3.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114169