Parsakaali-juustokeitto

Kuullota sipulisilppua voissa kattilan pohjalla.

Lisää paloiteltu parsakaali, vesi, juusto, ruokakerma ja liemikuutio.

Mausta Välimeren yrttisekoituksella ja rouhi sekaan viisipippuria.

Anna kiehua noin 10 minuuttia.

Ota kattila liedeltä ja surauta sileäksi sauvavatkaimella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 347 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 67g23kcal3.1g1.3g0.2g1.7g
Sipuli 10g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g21g25kcal0.7g0.8g2.1g0g
Lihaliemivalmiste, EuroShopper, 11g/kuutio0.9g2.3kcal0.2g0g0.2g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g6.7g19kcal1.3g0g1.5g0g
Voi 1.7g12kcal0g0g1.4g0g
Vesi67g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana347g169kcal10.8g5.2g10.8g3.8g
Valittu annoskoko174g85kcal5.4g2.6g5.4g1.9g
Annoskoko puolitettuna87g42kcal2.7g1.3g2.7g1g
Arvot/100g100g49kcal3.1g1.5g3.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114169