Parsakaali-juustokeitto

Kuullota sipulisilppua voissa kattilan pohjalla.

Lisää paloiteltu parsakaali, vesi, juusto, ruokakerma ja liemikuutio.

Mausta Välimeren yrttisekoituksella ja rouhi sekaan viisipippuria.

Anna kiehua noin 10 minuuttia.

Ota kattila liedeltä ja surauta sileäksi sauvavatkaimella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 347 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 667g234kcal30.8g13g2g16.7g
Sipuli 100g30kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g208g250kcal7.1g7.5g20.8g0g
Lihaliemivalmiste, EuroShopper, 11g/kuutio9g23kcal1.6g0.3g1.7g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g67g187kcal12.7g0g14.7g0g
Voi 17g121kcal0.2g0.1g13.6g0g
Vesi667g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3470g1689kcal107.4g51.4g106g36.8g
Valittu annoskoko1735g845kcal53.7g25.7g53g18.4g
Annoskoko puolitettuna868g422kcal26.9g12.9g26.5g9.2g
Arvot/100g100g49kcal3.1g1.5g3.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114169