Parsakaali-juustokeitto

Kuullota sipulisilppua voissa kattilan pohjalla.

Lisää paloiteltu parsakaali, vesi, juusto, ruokakerma ja liemikuutio.

Mausta Välimeren yrttisekoituksella ja rouhi sekaan viisipippuria.

Anna kiehua noin 10 minuuttia.

Ota kattila liedeltä ja surauta sileäksi sauvavatkaimella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 347 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 934g327kcal43.1g18.2g2.8g23.3g
Sipuli 140g42kcal1.8g6.7g0.3g2.4g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g292g350kcal9.9g10.5g29.2g0g
Lihaliemivalmiste, EuroShopper, 11g/kuutio13g32kcal2.2g0.4g2.4g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g93g262kcal17.7g0g20.5g0g
Voi 23g169kcal0.3g0.1g19g0g
Vesi934g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4858g2365kcal150g71.8g148.4g51.4g
Valittu annoskoko2429g1182kcal75g35.9g74.2g25.7g
Annoskoko puolitettuna1215g591kcal37.5g18g37.1g12.9g
Arvot/100g100g49kcal3.1g1.5g3.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114169