Parsakaali-juustokeitto

Kuullota sipulisilppua voissa kattilan pohjalla.

Lisää paloiteltu parsakaali, vesi, juusto, ruokakerma ja liemikuutio.

Mausta Välimeren yrttisekoituksella ja rouhi sekaan viisipippuria.

Anna kiehua noin 10 minuuttia.

Ota kattila liedeltä ja surauta sileäksi sauvavatkaimella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 347 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 100g35kcal4.6g2g0.3g2.5g
Sipuli 15g4.5kcal0.2g0.7g0g0.3g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g31g38kcal1.1g1.1g3.1g0g
Lihaliemivalmiste, EuroShopper, 11g/kuutio1.4g3.4kcal0.2g0g0.3g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g10g28kcal1.9g0g2.2g0g
Voi 2.5g18kcal0g0g2g0g
Vesi100g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana520g253kcal16g7.6g15.8g5.6g
Valittu annoskoko260g127kcal8g3.8g7.9g2.8g
Annoskoko puolitettuna130g63kcal4g1.9g4g1.4g
Arvot/100g100g49kcal3.1g1.5g3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114169