Parsakaali-juustokeitto

Kuullota sipulisilppua voissa kattilan pohjalla.

Lisää paloiteltu parsakaali, vesi, juusto, ruokakerma ja liemikuutio.

Mausta Välimeren yrttisekoituksella ja rouhi sekaan viisipippuria.

Anna kiehua noin 10 minuuttia.

Ota kattila liedeltä ja surauta sileäksi sauvavatkaimella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 347 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 1067g374kcal49.3g20.8g3.2g26.7g
Sipuli 160g48kcal2g7.7g0.3g2.7g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g334g400kcal11.3g12g33.3g0g
Lihaliemivalmiste, EuroShopper, 11g/kuutio15g36kcal2.5g0.5g2.8g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g107g299kcal20.3g0g23.5g0g
Voi 27g194kcal0.3g0.1g21.7g0g
Vesi1067g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5552g2702kcal171.4g82.2g169.6g58.8g
Valittu annoskoko2776g1351kcal85.7g41.1g84.8g29.4g
Annoskoko puolitettuna1388g676kcal42.9g20.6g42.4g14.7g
Arvot/100g100g49kcal3.1g1.5g3.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114169